Korosztályos és felnőtt teniszverseny

  • 8230 Balatonfüred
  • Forrás Sport Park, a 71-es főút mellett, Tihany felé.
2016. június 18.-19. Rossz idő esetén: 2016. június 25.-26.

2016. június 18.-19-én sikeresen lezajlott az első MVM Zrt. és Bakony-Balaton Régió Ifjúságáért Alapítvány Felnőtt és Korosztályos Teniszverseny. A rendezvény előkészületei menetrend szerint lezajlottak. A pénteki napon már leszállítottuk a helyszínre a sátrakat és a sörpadokat, hogy mindenkinek megfelelő komfortérzetet adjunk a meccsnézések alatt. Marketing tevékenységeink 100%-ban elérték céljaikat, hiszen a verseny előtt két héttel már mind a három csoportban teljes volt a létszám.

A szombati napon a 12 és 14 éves korosztály versenyzői kezdték meg a csoportmeccseket. Minden a forgatókönyv szerint alakult. 13 órától a cateringes cég tálalta az ebédet, amit az alapítvány biztosított a versenyzőknek. Az 14-es korosztály elődöntői és döntői a késő délutáni órákban elkezdődtek, így körülbelül este 19 óra magasságában következhetett az eredményhirdetés.

A vasárnapi napon reggel 9.00 órakor kezdődtek a 12-es korosztály elődöntői és döntői, mivel a tegnapi napon már a látási viszonyok romlása nem tette lehetővé a meccsek befejezését. 10 órakor már mind a négy pályán elkezdődtek a felnőtt korosztály csoportmeccsei. 13 órakor ismét finom ebédet biztosítottak a részünkre. A felnőtt korosztály döntő meccsei körülbelül 6 óra magasságában kezdődtek. A nézők magas szintű játékot láthattak a döntők során. A díjak kiosztás valamivel 19 után megtörtént.


www.mvm.hu