IV. Fiatalok Napja

  • Veszprém
  • Erdész utcai sportkomplexum
2019. szeptember 21.

2019-ben negyedik alkalommal szerveztük a Veszprém Megyei Testnevelő Tanárok Egyesületével, illetve a Polgári Csapattal a Fiatalok Napját a sport és a kultúra jegyében.
A színes programokkal tarkított szombati eseménynek egy új helyszín, az egykori Vasas Sportpálya, más néven az Erdész utcai sportkomplexum biztosított otthont. Abszolút érdemes volt kényelmes ruhát húzni, s kilátogatni a sportág választóra, hiszen A BARANTÁTÓL A KÜZDŐSPORTOKON ÁT EGÉSZEN A FUTSALIG, IZGALMASABBNÁL IZGALMASABB SPORTOKKAL ISMERKEDHETTEK MEG.

Arról nem is beszélve, hogy akik a kipróbált sportfajták után a kapott gyűjtőfüzetbe rögzítettük az állomásokat, majd a nap végén a veszprémi Decathlon felajánlásából igazán értékes ajándékokat nyerhettek.
Azoknak akiknek esetleg nem volt kedve mozgolódni is készültünk programokkal. Ugyanis a helyszínre érkezőknek lehetősége nyílt találkozni, és beszélgetni a kétszeres Euróba-bajnok, világbajnok nyíltvízi úszó Rasovszky Kristóf mellett a kétszeres Bajnokok Ligája-győztes kézilabdázó Nagy Lászlóval, illetve több nagy múltú sportolóval is.